Головна » 2012 » Жовтень » 22 » До уваги адвокатів
11:45
До уваги адвокатів
Оголошено конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Заяви для проходження конкурсу приймаються Головним управлінням юстиції у Львівській області, а також всіма районними, міськрайонними та міським управліннями юстиції до 19 листопада 2012 року.
До участі в конкурсі запрошуються адвокати, які бажають виконувати замовлення держави на здійснення суспільно важливої місії – надавати правову допомогу тим, хто її потребує.
Як повідомлялося раніше, з 1 січня 2013 року набирають чинності положення Кримінального процесуального кодексу України у частині надання безоплатної правової допомоги у кримінальному провадженні. З цього часу безоплатна вторинна правова допомога надаватиметься через спеціально утворені центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги через механізм, закладений у Законі України «Про безоплатну правову допомогу».

З повним текстом оголошення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Головного управління юстиції у Львівській області у рубриці "Безоплатна правова допомога "
Переглядів: 473 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]