Головна » 2015 » Червень » 05
Ось і є результати конкурсу серед учнів шкіл Радехівського району на тему «Юстиція очима дітей», «Як я захищаю свої права». Відповідно до наказу Радехівського районного управління юстиції Львівської області від 05.06.2015 за 350 «Про нагородження грамотами» переможцями стали»:
Стадницьку Галину – учениця 10 класу Радехівської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 ( І місце) ;
Лотоцьку Нелю – ученицю 8 класу спеціалізованої Радехівської ЗОШ І-ІІІ ст.. №3 з поглибленим вивченням англійської мови (ІІ місце) ;
Мельничук Ірину , Цьону Ірину - учениць 10 класу Радехівської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 ( ІІІ місце)
Вітаю усіх переможців !!!!!!!!!!!!!!
Дякую за відповідальні, наполегливі та інтелектуальні роботи.
Переглядів: 524 | Додав: Оксана | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Юстиція очима дитини!

Мої роздуми на тему «Юстиція очима дитини» розпочались із звичного для мене пошуку в Вікіпедії визначення, що таке «Юстиція». Ми діти ХХІ сторіччя отримали можливість, завдяки мережі Інтернет та розвитку сучасних технологій, швидко здобувати потрібну нам інформацію.
Проте основним завданням для нас залишається навчитися думати, аналізувати та аргументувати. Те, чого за нас не зможе зробити комп’ютер.
Отже, Юсти́ція (лат. iustitia — справедливість) — сукупність судів і органів Міністерства юстиції та їхня діяльність у забезпеченні охорони прав і законних інтересів державних та громадських організацій і громадян, організації роботи судів, систематизації і підготовки пропозицій щодо кодифікації законодавства тощо.
Юстиція є складним і багатозначним терміном, що не отримав поки що досконалого наукового розуміння.
З того, що я почерпнула із Інтернету, навіть для науковців поняття юстиції є дуже великим та до кінця не дослідженим ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Оксана | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)