Головна » 2014 » Жовтень » 15
Дитинство —найважливіший і найнеповторніший період у становленні людини як особистості. Саме в цей час людина формується фізично, психічно, інтелектуально.
Батьки, пам’ятайте ! Починаючи з першого моменту життя, Ваша дитина шукає любові і підтримки та потребує найбільшої уваги і захисту. Бути хорошими батьками – це значить бути терплячими як до дитини, так і один до одного, самовідданими, саможертовними та внутрішньостабільними; проводити зі своїм малям якомога більше часу, посміхатися до нього, ділитися з ним своїми радощами і переживаннями. На жаль, скільки батьків живуть за страшним стереотипом, вважаючи, що суворе виховання підготує дитину до суворого життя. І тому часто відмовляють дитині в співчутті та турботі, не обіймають її, не голублять, не цілують і не розмовляють з нею.
Проте, дитина почувається в безпеці, якщо вона знає про настрої батьків, коли їй щоразу говорять щось на кшталт: «Яке щастя, що ти у мене є!», «Як я тебе люблю!», «Ти у мене найкращий(а)», «Ти ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: Оксана | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)