Головна » 2014 » Червень » 11
Кожен з нас живе у своєму маленькому світі під назвою сім’я, і часом здається,що події, які відбуваються в суспільстві, в нашій країні стосується нас дуже опосередковано або ж не стосуються зовсім. Однак, чи так це насправді?
Ми часто чуємо про проблему насильства, але здається,що вона така ж далека від нас, як і голод в Африці. До нас доносять лише найбільш яскраві епізоди. Але з чого вона починається, які перші паростки з’являються у свідомості людей, які чинять насильницькі дії відносно інших? Жертвами насильства стають старі, діти, жінки й чоловіки. Вони зазнають насильства в родині, на роботі, на вулиці,але найпоширенішим є домашнє насильство. Ризик загинути від рук незнайомця для жінки, у середньому, майже на порядок нижчий, ніж у власній родині. А захистити від насильства в сім’ї – найскладніше.
Насильство в сім’ї є проблемою багатьох країн, воно відбувається в будь-яких прошарках і категоріях суспільства, незалежно від класових, расових, культурних,релігійних, соц ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Оксана | Дата: 11.06.2014 | Коментарі (0)