Головна » 2013 » Липень » 23
У зв’язку із набранням чинності з 01.07.2013 Закону України №5461 від 16.10.2012 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Міністерства юстиції, Міністерства культури, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів, а також Державного космічного агентства)» з метою ефективного надання консультацій та роз’яснень у сфері проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців державними реєстраторами реєстраційною службою Радехівського районного управління юстиції було запроваджено Skype прийом громадян. Наказом начальника управління юстиції було визначено відповідальних осіб за надання роз’яснень та консультацій у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

ГРАФІК
Skype-прийом громадян щодо питань проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у реєстраційній службі Радехівського районного ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: Оксана | Дата: 23.07.2013 | Коментарі (0)

Згідно статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Статтею 28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» передбачено, що інформація з Державного реєстру прав надається у формі витягу, інформаційної довідки та виписки. Інформаційну довідку з Державного реєстру прав на підставі письмового запиту мають право отримувати суд, органи місцевого самоврядування, органи внутрішніх справ, органи прокуратури, органи державної податкової служби, органи Служби безпеки України та інші органи державної влади (посадові особи), якщо запит зроблено у зв'язку із здійсненням ними повноважень, визначених законом.
Згідно з частиною чотирнадцятою статті 16 вказаного Закону форма і вимоги до заповнення заяв та запитів, що подаються до органу державної реєстрації прав, а також ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: Оксана | Дата: 23.07.2013 | Коментарі (0)

Згідно зі статтею 237 ЦК України правовідношення, в якому одна сторона (представник) зобов’язана або має право вчинити правочин від імені другої сторони, яку вона представляє є представництвом. Представництво виникає на підставі договору, закону, акта органу юридичної особи та з інших підстав, встановлених актами цивільного законодавства.

Представництво на підставі договору. Відповідно до статті 6 ЦК України сторони є вільними в укладенні договору, виборі контрагента та визначенні умов договору з урахуванням вимог Кодексу, інших актів цивільного законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та справедливості (стаття 627 ЦК України). При зверненні представника обов’язково має подаватися договір, яким врегульовано відносини представництва.

Представництво на підставі закону. Згідно з частиною першою статті 238 ЦК України представник може бути уповноважений на вчинення лише тих правочинів, право на вчинення яких має особа, яку він представляє. Відповід ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: Оксана | Дата: 23.07.2013 | Коментарі (0)

З метою ефективного надання консультацій та роз’яснень у сфері проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно державними реєстраторами реєстраційною службою Радехівського районного управління юстиції було запроваджено Skype прийом громадян. Наказом начальника управління юстиції було визначено відповідальну особу за надання роз’яснень та консультацій у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

ГРАФІК
Skype-прийом громадян щодо питань проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у реєстраційній службі Радехівського
районного управління юстиції.

Графік
Адреса акаунту

Понеділок-п’ятниця
(з 14.00 – 16.00 год.)


radekhiv_reestr
Переглядів: 6569 | Додав: Оксана | Дата: 23.07.2013 | Коментарі (0)