Головна » 2013 » Травень » 28
Статтею 4 Декрету № 7-93 визначено перелік фізичних та юридичних осіб, які звільняються від сплати державного мита, а також дій, за які не сплачується державне мито.

Відповідно до п. 18 цієї статті від сплати державного мита звільняються:

громадяни, віднесені до категорій 1 і 2 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;



- громадяни, віднесені до категорії 3 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які постійно проживають до відселення чи самостійного переселення або постійно працюють на території зон відчуження, безумовного (обов'язкового) і гарантованого добровільного відселення, за умови, що вони станом на 01.01.93 р. прожили або відпрацювали в зоні безумовного (обов'язкового) відселення не менше двох років, а у зоні гарантованого добровільного відселення — не менше трьох років;



- громадяни, віднесені до категорії 4 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які постійно працюють і пр ... Читати далі »
Переглядів: 551 | Додав: Оксана | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Державної реєстраційної

служби України

«12 » березня 2013 року №156

ГРАФІК

особистого прийому громадян Головою, першим заступником Голови, заступником Голови

Державної реєстраційної служби України

Посада, прізвище, ім'я та по


Адреса


День прийому


Часи

батькові








прийому

Голова


м. Київ,


остання п'ятниця січня, березня,


з 10.00 до

Ворона Дмитро Миколайович


вул.


травня, липня,


12.00




М.Раскової,15


вересня, листопада




Перший заступник Голови


м. Київ,


третя п'ятниця лютого, квітня, червня, < ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: Оксана | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

Відповідно до частини першої статті 19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» одним із документів, на підставі якого проводиться державна реєстрація прав, є свідоцтво про право власності, видане органами приватизації наймачам житлових приміщень у державному та комунальному житловому фонді.

У зв’язку з цим зазначаємо, що відповідно до статті 1 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду» приватизація державного житлового фонду (далі - приватизація) - це відчуження квартир (будинків), житлових приміщень у гуртожитках, призначених для проживання сімей та одиноких осіб, кімнат у квартирах та одноквартирних будинках, де мешкають два і більше наймачів, та належних до них господарських споруд і приміщень (підвалів, сараїв і т.ін.) державного житлового фонду на користь громадян України.

Відповідно до статті 8 вказаного Закону приватизація державного житлового фонду здійснюється уповноваженими на це органа ... Читати далі »
Переглядів: 558 | Додав: Оксана | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)