Головна » 2012 » Березень » 05
ДИТЯЧА БЕЗДОГЛЯДНІСТЬ В УКРАЇНІ: СПЕЦИФІКА З ПОГЛЯДУ СЬОГОДЕННЯ
“Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо на десятиріччя – саджай дерева, якщо на віки – виховуй дітей”. Народна мудрість

Практично з моменту виникнення і до нині проблематика, пов’язана з поведінкою неповнолітніх, була і лишається пріоритетним напрямом досліджень українських і зарубіжних психологів, юристів та соціологів. Адже особливість молоді як соціально-демографічної групи визначається не лише тим, що вона є однією із самих масових груп суспільства, а й тим, що майбутнє суспільства з високим ступенем вірогідності можна прогнозувати з огляду на особливості процесу соціалізації молодого покоління.
Особливо актуальною ця проблема є для України, серед населення якої неповнолітні складають близько 10 млн (30 % від загального населення).
Немаючи соціальної підтримки й розуміння, діти часто залишають свої домівки і йдуть жити на вулицю. Нині в Україні жодне відомство не володіє т ... Читати далі »
Переглядів: 1969 | Додав: Оксана | Дата: 05.03.2012 | Коментарі (0)

Порядок легалізації громадських організацій шляхом письмового повідомлення

Відповідно до статті 17 Закону України "Про об’єднання громадян" громадські організації, їх спілки можуть легалізуватись шляхом письмового повідомлення відповідному органу реєстрації про своє заснування.

Для легалізації громадської організації до легалізуючого органу подається заява (повідомлення про заснування), підписана не менш як трьома засновниками громадської організації або її уповноваженими представниками. В заяві вказується прізвище, ім’я, по батькові засновників громадської організації або їх уповноважених представників, рік народження, місце постійного проживання, назва організації і місцезнаходження центральних статутних органів, основна мета діяльності громадської організації. Підписи в заяві повинні бути завірені в установленому законом порядку.

Для легалізації спілки об’єднань громадян до легалізуючого органу подається заява (повідомлення про заснування), під ... Читати далі »
Переглядів: 784 | Додав: Оксана | Дата: 05.03.2012 | Коментарі (0)