Головна » 2011 » Вересень » 16
Виховання насильством у сім’ї.
Стартує Національна компанія «Стоп насильству!»
на період до 2015 року

Батьки — найперші вихователі. Батьки повинні відповідати перед власною совістю, народом, державою за виховання власних дітей. Колись так і було. Сім’я — це народ, нація в мініатюрі. Від рівня її культури залежить і рівень культури, вихованості дітей. Саме тут формуються людя­ність, духовність, гідність, а також культ матері і батька, бабусі і дідуся, культ роду і народу.
З давніх-давен піклування про дітей та сім’ю є найсвятішим обов’язком дорослих. Кожна епоха в житті людства, кожен народ прагнули віднайти та створити такий захист, який би дав змогу виховати здорове, щасливе, досконале прийдешнє покоління, яке було б спроможне відвідати інші галактики, поринути у захоплююче вивчення та пізнання навколишнього світу, а перш за все – відчути себе геніальним та неповторним.
Однак, поширеним є випадки, коли батько приходить додому напідпитку, підійм ... Читати далі »
Переглядів: 1837 | Додав: Оксана | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

15.09.2011 року в дошкільному навчальному закладі №2 м.Радехова Радехівським районним управлінням юстиції спільними зусиллями з Радехівською районною радою проведено семінар на тему: "Початкова правова освіта дітей". Семінар проходив з дошкільнятами різних категорій груп у формі дидактичних ігор,занять, фізкультурно-оздоровчих заходів. В порядок денний було включено 4 питання, а саме:
1. «Я маю право на охорону здоров'я»
2. «Я маю право на власність»
3. «Всі маленькі дитинчата мають право на ім’я»
4. «Я маю право на громадянство», «Мій рідний край – моя ти Україно».
Переглядів: 818 | Додав: Оксана | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)