Головна » 2013 » Червень » 6 » З 1 липня 2013 р. реєстраційні справи юридичних осіб та фізосіб-підприємців будуть передані підрозділам Укрдержреєстру
10:35
З 1 липня 2013 р. реєстраційні справи юридичних осіб та фізосіб-підприємців будуть передані підрозділам Укрдержреєстру
До 1 липня 2013 року державні адміністрації на місцях забезпечать передачу реєстраційних справ юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців від виконавчих комітетів місцевих рад до територіальних органів Укрдержреєстру. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів, яке розробляло Міністерство юстиції, було ухвалено 15 травня на засіданні Уряду.
Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, зазначене розпорядження було ухвалене у зв‘язку зі змінами в системі реєстрації юросіб та фізосіб - підприємців, які відбудуться з 1 липня поточного року.
Зокрема, нагадав Міністр, змінами до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» функції з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців були передані від виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців - Укрдержреєстру.
У зв‘язку із зазначеними законодавчими змінами Уряд розпорядився розмістити відповідні підрозділи Укрдержреєстру у приміщеннях, в яких розташовувалися державні реєстратори місцевих державних адміністрацій.
Цим же розпорядженням Уряд зобов‘язав передати реєстраційні справи юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців з виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до органів Укрдержреєстру, що здійснюватимуть державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
Прийняття проекту розпорядження має забезпечити безперебійне функціонування системи державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у період передачі функцій з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
Отже, державні реєстратори РС Радехівського РУЮ юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців з 01.07.2013р. будуть розміщенні за адресою : м. Радехів, пр.. Відродження, 3.(Радехівська РДА).

Начальник РС
Радехівського РУЮ О.Микитюк
Переглядів: 480 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]