Головна » 2013 » Жовтень » 28
З метою забезпечення обліку і систематизації законодавства в органах та установах юстиції згідно з Положенням про порядок обліку, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 15 квітня 2004 року №31/5, Радехівське районне управління юстиції Львівської області повідомляє про тематичну програму офіційних періодичних видань на 2014 рік, а також про заплановані зміни у їх форматі та змісті.
Замість паперової технології підтримки нормативно-правових актів у контрольному стані запроваджується електронна технологія. Оновлений бюлетень матиме дві частини : друковану і електронну.
У друкованій частині буде подаватися інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця, зокрема переліки: нових прийнятих актів; змінених актів; що втратили чинність тощо. Надаватимуться два покажчики нормативно-правових актів: систематичний за галузями законодавства та алфавітно-предметний. Друкуватиметься таблиця опублікування актів у бюлетені «Офіційний вісник України» та в інших ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Оксана | Дата: 28.10.2013 | Коментарі (0)