Головна » 2013 » Лютий » 25
До уваги об’єднань громадян, легалізованих шляхом повідомлення про заснування до 01.01.2013
З метою виконання пункту 13 розділу V»Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про громадські об’єднання» громадським організаціям, легалізованим шляхом повідомлення про заснування до 01.01.2013 необхідно подати до 01.07.2013 до уповноважених органів з питань реєстрації за місцезнаходження громадського об’єднання ( реєстраційних служб районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції) відомості про особу (осіб)уповноважену представляти громадське об’єднання, із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, дати народження, контактного номера телефону та інших засобів зв’язку, до яких додається письмова згода цієї особи (осіб).
Увага! Зміни до порядку державної реєстрації громадських організацій
1 січня 2013 року вступив у силу Закон України «Про громадські об'єднання», який запровадив нові підходи до створення та реєстрації громадських організацій та громадських спілок ... Читати далі »
Переглядів: 828 | Додав: Оксана | Дата: 25.02.2013 | Коментарі (0)

Структура Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно - єдина державна інформаційна система, що містить відомості про права на нерухоме майно, їх обтяження, а також про об’єкти та суб’єктів цих прав (абзац третій частини першої статті 2 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі - Закон).

Частиною першою статті 10 Закону визначено, що Державний реєстр речових прав на нерухоме майно містить відомості про зареєстровані права і обтяження, суб’єктів прав, об’єкти нерухомого майна, документи, на підставі яких проведено державну реєстрацію прав, і картографічні (графічні) дані. Невід’ємною складовою частиною Державного реєстру речових прав на нерухоме майно є база даних про реєстрацію заяв і запитів та реєстраційні справи.

Пунктами 17 та 18 Порядку ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого постановою Кабінету Міністрів У ... Читати далі »
Переглядів: 592 | Додав: Оксана | Дата: 25.02.2013 | Коментарі (0)