Головна » 2012 » Листопад » 02
Корупція є однією з найгостріших проблем українського суспільства, це глобальне явище, що має місце у будь-якій державі світу, і навряд чи можна його викорінити взагалі, проте важливим є ступінь поширеності, який слід намагатися знизити до мінімально можливого рівня.
На жаль більшість громадян обирають саме корупційні шляхи вирішення повсякденних проблем – вже нікого не дивує і майже всіх влаштовують чиновники, які за відповідну плату допомогти у вирішенні певних питань.
Зрозуміло, що багатьом громадянам набагато зручніше залагодити свої справи ″розлучившись″ з певною сумою грошей, ніж оббивати пороги відповідних інстанцій. Проте не слід забувати, що такий спосіб вирішення проблем є корупційним правопорушенням, і якщо морально-етичні норми вже не втримують значну частину суспільства від подібних дій, то варто згадати, що завжди є загроза того, що за відповідні вчинки доведеться нести відповідальність – адже наша держава, нехай і не дуже результативно, але все ж таки намаг ... Читати далі »
Переглядів: 631 | Додав: Оксана | Дата: 02.11.2012 | Коментарі (0)