Головна » 2012 » Червень » 22
День Державної служби – професійне свято в Україні. Відзначається щорічно 23 червня - у день державної служби Організації Об’єднаних націй. Це свято було засновано 20 грудня 2002 року й тепер відзначається в усіх країнах, які є членами ООН. У День державної служби ООН щорічно проводять спеціальні заходи на знак визнання внеску держслужбовців у розвиток своїх країн.
У посланні колишнього Генсека ООН Пан Гі Муна, приуроченому до Дня державної служби ООН, сказано, що не всім людям легко дається рішення вступити на держслужбу, але воно завжди виправдовує себе. На думку Пан Гі Муна, державна служба дає можливість брати участь у вирішенні найважливіших проблем сучасності, починаючи з проблемам клімату і закінчуючи відсутністю продовольчої безпеки людства. Цю ідею намагаються передати організатори всіх заходів, які проводяться у День державної служби ООН. Основний пріоритет ООН в цьому напрямку - робота з молоддю, яка повинна усвідомити свою важливу роль у житті світової спільноти.
... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Оксана | Дата: 22.06.2012 | Коментарі (0)

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу – Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. Цей день нагадує нам про всіх загиблих, закатованих у неволі, які померли в тилу від голоду та поневірянь. Ми сумуємо за всіма, хто віддав своє життя у цій війні.

Наш святий обов’язок – оберігати спокій і злагоду у суспільстві задля майбутнього українського народу, задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до великої перемоги.

Схиляємо голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна і низько вклоняємося захисникам рідної землі у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Начальник реєстраційної служби
Радехівського районного управління юстиції О.Микитюк
Переглядів: 561 | Додав: Оксана | Дата: 22.06.2012 | Коментарі (0)