Головна » 2010 » Березень » 1 » підсумок Радехівського районного управління юстиції щодо виконання аникорупційного законодавства за І квартал 2010року
14:45
підсумок Радехівського районного управління юстиції щодо виконання аникорупційного законодавства за І квартал 2010року
Інформація
Радехівського районного управління юстиції щодо виконання антикорупційного законодавства протягом І-го кварталу 2010 року.

Радехівським районним управлінням юстиції на протязі кожного року проводиться робота щодо виконання антикорупційного законодавства, таким чином районним управлінням юстиції проаналізовано виконану роботу за І квартал 2010року підсумки якої виявилися наступними:
На початку року спеціалістом відповідальним за ведення кадрової роботи розроблено списки осіб зарахованих до кадрового резерву Радехівського районного управління юстиції для державної служби та затверджено наказом №1-К від 11.01.2010р. Розроблено графік осіб зарахованих до кадрового резерву Радехівського районного управління юстиції на 2010 рік для державної служби затверджений наказом №2-К від 11.01.2010 року.
Щоквартально проводяться семінари з кадровим резервом Радехівського районного управління юстиції, так 09.02.2010 року проведено семінар з особами зарахованими до кадрового резерву.
Відповідно до листа Головного управління юстиції у Львівській області №1766/01-07 від 09.04.2008 року «Про надання інформації щодо порушення кримінальних справ відносно працівників територіальних органів юстиції» начальником районного управління юстиції постійно аналізується якість звітів про порушення кримінальних справ щодо працівників,які працюють в апараті Радехівського районного управління юстиції. Даний звіт подається щоквартально до 5 числа місяця, що наступає за звітним кварталом. Порушених кримінальних справ відносно працівників управління юстиції вже у 2010 році не має.
На виконання листа Головного управління юстиції у Львівській області №181/08-27 від 17.02.3010 року, відповідно до ст..13 Закону України «Про державну службу», ст..6 Закону України «Про боротьбу з корупцією», постанови Кабінету Міністрів України №641 від 11.08.1995 року організовано декларування доходів усіх державних службовців структури Радехівського районного управління юстиції за 2009 рік. Декларації про доходи працівників номенклатури Головного управління юстиції у Львівській області направлено до відділу кадрової роботи та державної служби 23.02.2010р. (вих..№32/08-19/76 від 23.02.2010р. )
На оперативній нараді працівників апарату Радехівського районного управління юстиції11.01.2010р. розглянуто Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції» від 11 червня 2009 року та оформлено протоколом №1 від 11.01.2010року.
18.01.2010р. начальником Радехівського районного управління юстиції прозвучав виступ на КП «Телестудія Радехів» на тему: «Загальнодержавний підхід до розуміння корупції та антикорупційних заходів».
05.02.10року провідним спеціалістом Радехівського районного управління юстиції розроблено методичну рекомендацію для державних підприємств та органів місцевого самоврядування з питань протидії корупції.
16.02.2010року на засіданні районної МКМР з правової освіти населення розглянуто питання «Про обговорення Закону України «Про засади запобігання та протидію корупції» від 11.06.2009р.» про який доповіла начальник Радехівського районного управління юстиції.
22.02.2010року відбулося засідання Координаційної ради молодих юристів на якому розглянуто питання «Про обговорення Закону України «Про засади запобігання та протидію корупції» від 11.06.2009р.»
23.02.2010року проведено семінар-навчання по вивченю Законів України «про боротьбу з корупцією» та «Про засади запобігання та протидію корупції»з працівниками Радехівського районного управління юстиції його відділів державної виконавчої служби і реєстрації актів цивільного стану.
Наказом начальника районного управління юстиції №81 від 17.06.2009 року «Про призначення відповідальної особи в Радехівському районному управлінні юстиції щодо запобігання проявам корупції» визначено відповідальною особою щодо запобігання проявам корупції в Радехівському районному управлінні юстиції начальника РУЮ – Е.М.Мельник.
Працівниками районного управління юстиції налагоджено співпрацю з правоохоронними органами у сфері боротьби з корупцією.
Начальником районного управління юстиції посилюється контроль за виконавською дисципліною керівників відділів РАЦС та ДВС Радехівського РУЮ щодо негайного подання інформації про складання протоколів у разі вчинення корупційних діянь підлеглими працівниками.
Особливу увагу приділяється прозорості діяльності сформованої конкурсної комісії в Радехівському районному управлінні юстиції.
При прийнятті на державну службу особи, які претендують для зайняття посад державних службовців, попереджуються про спеціальні обмеження, встановлені Законами України «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією».
Постійно поповнюється веб-сторінка Радехівського районного управління юстиції (radehivjust.at.ua) інформацією щодо виконання антикорупційного законодавства, про вжиті заходи районного управління юстиції на виконання положень Законів України «про боротьбу з корупцією», «Про засади запобігання та протидії корупції», « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення», «Про відповідальність юридичних осіб за вчинення корупційних правопорушень», «Про ратифікацію кримінальної конвенції про боротьбу з корупцією».
Що понеділка начальником районного управління юстиції проводяться оперативні наради з працівниками апарату юстиції на деяких із них заслуховуються питання, які висвітлюють Закони України «Про державну службу», «Про боротьбу з корупцією», «Про засади запобігання та протидію корупції».

Начальник
Радехівського районного
управління юстиції Е.М.Мельник

Переглядів: 767 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]