Головна » 2015 » Грудень » 4 » ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ! Адміністративно-територіальні одиниці, в межах яких діє пілотний проект "Екстериторіальність подання докумен
14:06
ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ! Адміністративно-територіальні одиниці, в межах яких діє пілотний проект "Екстериторіальність подання докумен
Запроваджено пілотний проект «Екстериторіальність подання документів» для отримання фізичними та юридичними особами адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
До складу таких адміністративно-територіальних одиниць увійшли територіальні органи Міністерства юстиції у Вінницькій, м. Калуш , Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Сумській областях та Головного територіального управління юстиції у м. Києві.
Він полягає в поданні документів для проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців незалежно від місцезнаходження/місця проживання цих осіб, у межах усього переліку адміністративно-територіальних одиниць, у яких запроваджено реалізацію цього пілотного проекту, у випадках, якщо такі документи подаються не за місцезнаходженням/місцем проживання юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Пілотний проект дає можливість суб’єктам підприємницької діяльності оперативно вирішувати ті чи інші питання, пов’язані з внесенням інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців незалежно від місця їх перебування. Втілення пілотного проекту надало можливість представникам бізнесу вільно вибирати місце подання документів.
Переглядів: 323 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]