Головна » 2014 » Вересень » 26 » До уваги громадян !
11:13
До уваги громадян !
В районі з 29 вересня по 03 жовтня проходитиме Всеукраїнський Тиждень правових знань “Подолання корупції в судовій системі”.
Цей захід в нашій країні проводиться на виконання пункту 20 розділу ІІІ Національної програми правової освіти населення, затвердженої Указом Президента України від 18 жовтня 2001 року № 992, та розпорядження Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 828-р “Про деякі заходи щодо сприяння утвердженню доброчесності в судовій системі”. У зв'язку з цим Міністр юстиції України своїм дорученням зобов'язав органи юстиції розробити та затвердити відповідні плани заходів з його проведення.
У рамках заходів, затверджених наказом Радехівського районного управління юстиції від 24 вересня 2014 року за №129 , відповідно будуть проводитися правоосвітні заходи, а саме:
- у загальноосвітніх навчальних закладах району , спільно з відділом освіти райдержадміністрації будуть проведені лекції, бесіди, виховні години щодо ролі та мотивації антикорупційної поведінки громадян у відносинах із судами.
- виступи у засобах масової інформації роз’яснення порядку дій громадян у випадках вимагання від них неправомірної вигоди;
- в районній центральній бібліотеці буде розміщена виставка-форум з питань запобігання та протидії корупції в судовій системі;
- надання безоплатної первинної правової допомоги населенню з питань, що можуть бути пов'язані із корупцією у судовій системі та інші заходи.

Спеціаліст І категорії
Радехівського районного управління юстиції – Н.Т.Паламар
Переглядів: 409 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]