Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Без юристів - ні на крок!
09:34
Без юристів - ні на крок!
Без юристів - ні на крок.

Правники — це митці добра і справедливості. Право можна розглядати не лише як юридичну діяльність, професію, але і як мистецтво добра і справедливості направляючи на їх утілення здобуті професійні знання і навики та наші зусилля.
Професійний обов’язок кожного юриста - надання правової допомоги тим, хто її потребує.
Громадянський обов’язок юриста – право на державотворення України, становлення України як правової і соціальної держави, що ґрунтується на принципі верховенства права, реальної реалізації прав і виконанні обов’язків людини і громадянина, формування українського права й українського правника, яким притаманні гуманізм і людяність, повага до традицій та прагнення до поступу.
У єдності юридичної професії – її сила та авторитет права, опікуючи передусім інтереси юридичної професії загалом, а вже згодом — певної її гілки. Ми — передусім правники, а вже згодом – судді, адвокати, прокурори, нотаріуси, юрисконсульти, вчені-юристи, державні виконавці тощо утверджуючи традицію цілісності українського правництва.
Відповідно до Указу президента України «Про день юриста» від 16 вересня 1997 року №1022/97, На підтримку ініціювання Міністерства юстиції України , Спілки юристів України, Спілки адвокатів України в нашій державі професійне свято – День юриста відзначають 8 жовтня щорічно.
День юриста — це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок в правову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики, яким належить видатне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників.
Виконуючи свої службові обов'язки і відгукуючись на поклик серця, Ви самовіддано стоїте на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України.
В день професійного свята, сердечно вітають Вас і зичу здоров'я, радості, добра, Світлого майбуття.
Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.

Начальник
Радехівського районного
Управління юстиції Сопронюк Г.М.
Переглядів: 750 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]