Головна » 2012 » Травень » 31 » Справляння плати за державну реєстрацію благодійних організацій
12:07
Справляння плати за державну реєстрацію благодійних організацій
Справляння плати за державну реєстрацію благодійних організацій

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 березня 1998 р. № 383 "Про розміри і порядок справляння плати за державну реєстрацію благодійних організацій" встановлені такі розміри збору:
всеукраїнських - 1 неоподатковуваний мінімум доходів громадян;
міжнародних - 1,5 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян;
місцевих благодійних організацій, а також відділень, філій, представництв всеукраїнських, міжнародних благодійних організацій - 0,5 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.

За видачу дубліката свідоцтва про державну реєстрацію благодійної організації (відділення всеукраїнської, міжнародної благодійної організації), дубліката її статуту (положення) встановлюється плата в розмірі 50 відсотків суми реєстраційного збору, визначеного згідно з пунктом 1 цієї постанови.

Кошти, одержані за державну реєстрацію всеукраїнських, міжнародних благодійних організацій, їх відділень, філій, представництв та місцевих благодійних організацій, а також кошти за видачу дублікатів свідоцтв про державну реєстрацію та дублікатів статутів (положень) всеукраїнських, міжнародних благодійних організацій, їх відділень, філій, представництв та місцевих благодійних організацій, зараховуються до державного бюджету.

Провідний спеціаліст реєстраційної служби
Радехівського РУЮ
Микитюк О.Я.
Переглядів: 672 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]